Word jij gepest en wil je hier beter op kunnen reageren zodat je er minder last van hebt?
Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en je eigen mening durven te geven?

Wil je jouw zomervakantie rustig en chill beginnen met leuke activiteiten?

Ga dan met ons mee op: STERK SAMEN ZOMERKAMP


Het Sterk Samen Zomerkamp is een weerbaarheidstraining voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Tijdens dit kamp krijgen zij handvatten aangereikt vanuit de Sta Sterk Training om weerbaar te worden tegen pesten en leren zij om beter voor zichzelf op te komen, zodat de negatieve gevolgen van het pesten minder zullen worden. 
De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen tijdens een gezellige week vol plezier!

Wat maakt dit kamp uniek?

* Wij werken met het maatjes-principe wat het belang benadrukt van het gebruik maken van steunfiguren uit het netwerk van het kind. Hierom vragen wij aan de kinderen of ze een vertrouwenspersoon in hun omgeving hebben die hun maatje wordt na het kamp. Met dit maatje kunnen zij het geleerde tijdens kamp ook daarna nog blijven oefenen. Daarnaast vormen de kinderen samen een maatjesgroep tijdens het kamp. We maken een groepsapp aan waarin we elkaar ook ná het kamp kunnen blijven motiveren en helpen.

* Het kamp is in huiselijke sfeer waarbij deze
lieve labradoodle Sol een grote toegevoegde waarde zal zijn. De kinderen gaan met elkaar voor Sol zorgen waarbij we ook vaak de bossen in zullen gaan. 

* We bieden een totaalpakket bestaande uit een persoonlijke intake, een ouderavond, het kamp met de sta sterk training, terugkommomenten en een groepsapp voor support achteraf. 


Wanneer:
Van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli 2019. 
Elke dag starten we met een inloop vanaf 8.30 uur en om 9.00 uur start het programma tot 16.00 uur.


Wat:

toneelspel - ontspanningsoefeningen - creatieve opdrachten - boodschappen doen en koken - Sol verzorgen - samenwerkingsopdrachten - spelletjes - speurtocht - zwemmen - en nog heel veel meer. 


Sta Sterk Training

De Sta Sterk Methodiek vormt de basis voor het SAMEN STERK ZOMERKAMP. Tijdens het kamp worden verschillende thema’s behandeld, zoals:

 • sterke lichaamstaal
 • emoties herkennen bij jezelf en de ander
 • 4G's, werken met helpende gedachten
 • leren om 'nee' te zeggen
 • zeggen waar je last van hebt
 • meedoen en buitensluiten oplossen
 • omgaan met elkaar en samenwerken
 • hulp vragen en bieden

Totaalpakket

 • Voor aanvang van het kamp hebben we met ieder kind en zijn / haar ouders een persoonlijke intake. Tijdens deze intake proberen we de hulpvraag van uw kind zo duidelijk mogelijk te omschrijven en is er ruimte om vragen, wensen, verwachtingen en ervaringen met elkaar te bespreken.
 • Maandag 1 juli is de ouderavond van 19.30 - 21.00 uur om ouders te informeren over de thema's van de Sta Sterk training, de werkwijze en de materialen die ingezet worden zodat zij hun kind nog beter kunnen ondersteunen in het leerproces. 
 • Het SAMEN STERK ZOMERKAMP vindt plaats van 8 - 12 juli. De kinderen krijgen hun eigen Sta Sterk map en er zal  deze dagen niks ontbreken aan eten en drinken. 
 • Twee terugkom momenten waarin we elkaar weer zien, ervaringen delen en kennis op frissen.
  Het eerste moment is woensdag 14 augustus van 13.30 - 16.00 uur waarin we terugkijken op de vakantie en vooruitblikken op de eerste schoolweken. 
  Het tweede moment wordt gezamenlijk afgesproken en zal plaatsvinden rond de 4e / 5e schoolweek. 
 • Samen met alle kinderen maken we een groepsapp aan waarin we elkaar kunnen stimuleren, motiveren, om advies vragen, etc.  

De kosten voor dit totaalpakket bedragen €475,- 


Meld je nu aan!


STERK SAMEN ZOMERKAMP

is een samenwerkingsproject tussen Jennifer coacht Jou en Marloeszie op basis van de Sta Sterk Methodiek