Marloeszie is...


Mijn naam is Marloes van Tetering.

Ik ben geboren in 1980 en woon in Waalwijk.

Ben gelukkig getrouwd met Wouter en trotse moeder van Ties, Siebe en Teun.

Sinds 2001 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Begonnen als leerkracht en ik vond het heerlijk als ik kinderen kon helpen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Na een paar jaar als leerkracht gewerkt te hebben, merkte ik dat ik meer voor de kinderen wilde doen dan dat ik toen in mijn rol als leerkracht kon. Ik ben de opleiding pedagogiek gaan volgen en later de opleiding tot Intern Vertrouwens-persoon en Intern Begeleider. 
Mijn droom was toen dat ik, "later als ik groot zou zijn", een eigen praktijk zou hebben waarin ik kinderen kan helpen met hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

 

Om me voor te bereiden op de komst van de Wet Sociale Veiligheid heb ik de cursus Anti-Pest coördinator gevolgd. Dit onderwerp sprak me zo aan, dat ik me daarna verder ben gaan scholen tot Trainer Omgaan Met Pesten.Momenteel ben ik werkzaam als adjunct-directeur op een basisschool.

 

Naast mijn baan als adjunct, zet ik me als trainer in om kinderen, ouders, leerkrachten en scholen te helpen bij pestproblematieken, weerbaarheid en sociale veiligheid.

Met Marloeszie is mijn droom uitgekomen!