Marloeszie is...


Mijn naam is Marloes van Tetering.

Ik ben geboren in 1980 en woon in Waalwijk.

Met Wouter ben ik gelukkig getrouwd en samen zijn wij de trotse ouders van Ties, Siebe en Teun.

Toen ik in 2001 begon als leerkracht in het basisonderwijs vond ik het vooral fijn om kinderen te helpen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Al snel merkte ik op dat ik meer voor kinderen wilde doen dan dat ik in mijn rol als leerkracht kon. Ik ben de opleiding pedagogiek gaan volgen en later de opleiding tot Intern Vertrouwenspersoon en Intern Begeleider. 
Mijn droom was toen dat ik, "later als ik groot ben", een eigen praktijk zou hebben van waaruit ik kinderen zou helpen met hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

 


Om me voor te bereiden op de komst van de Wet Sociale Veiligheid heb ik de cursus Anti-Pest coördinator gevolgd. Dit onderwerp sprak me zo aan, dat ik me daarna verder ben gaan scholen tot Trainer Omgaan Met Pesten.
 

Ik zet me als trainer en adviseur in om kinderen, ouders, leerkrachten en scholen te helpen bij pestproblematieken, weerbaarheid en sociale veiligheid.

 

Met Marloeszie is mijn droom uitgekomen!